·
·
  
   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI LA PRODUCTORA PRODUCCIONS CLIENTS 3D
 
3D
Inici > 3D
 
Ficció   Documentals
 

El 3D estereoscòpic no és el 3D del s. XX que tothom ha pogut veure en alguns parcs d’atraccions amb les ulleres anaglífiques (verd i vermell) sinó que és una de les més grans innovacions tècniques, comparable a l’aparició del cinema sonor i del color.


L’estereoscòpia del s. XXI intenta recrear el que la vista humana capta de forma natural, la tridimensionalitat. Per a que el cervell pugui apreciar aquesta profunditat es necessita la informació dels dos ulls (dret i esquerre) des d’angulacions diferents. Així, el cervell agafa les dues imatges (la de l’ull dret i la de l’esquerre) i les fusiona reconstruint la distància i formant la sensació de profunditat.

 

Utilitzant dos càmeres amb una petita diferencia d'angle, es grava simultàniament la imatge que veurà l'ull dret i la de l'ull esquerra.
 
Les dos imatges es sobreposen i gràcies a les ulleres 3D que filtren les ones de llum, projectant-les amb un cert angle, obtenim la sensació de profunditat.


Aquest nou sistema d’estereoscòpia permet a l’espectador notar la sensació de profunditat i crea la sensació d’immersió, d’estar dins de la pel·lícula i de la història i de poder viure-la com si fos un personatge més del film.


Antàrtida Produccions obre una porta al futur de l’audiovisual i crea un nou departament especialitzat en 3D estereoscòpic. Creiem fermament en aquesta tecnologia i volem apostar per ella.


El programa La Malla de la Xarxa de Televisions Locals va parlar amb Antàrtida Produccions sobre la revolució del 3D. En Carles Porta, productor executiu d’Antàrtida explica com aquesta revolució tecnològica pot afectar a les productores audiovisuals i als continguts que s'oferiran als espectadors.
Faci clic aquí per veure el vídeo


LA VANGUARDIA 13/2/2010 - Entrevista Antàrtida en reportatge sobre cinema 3D

LA VANGUARDIA 20/3/2010 - Entrevista Antàrtida sobre televisió 3D

 

 
 
 

 


 
             
 Tel.: +34 93 410 66 31
Fax: +34 93 410 95 87
 A/e: info@antartida.tv
C/ Balmes 205, 4t 1a
08006 Barcelona
Veure plànol d'ubicació
 

Inici
La Productora
Produccions
3D
Clients

 

Català
Español
English

Contacte
Mapa web

 
Facebook Youtube Twitter Flickr


Webs amigues | Enllaços útils

AVÍS LEGAL | © PORTA GASET SL

 
Puja
Puja