El Canal Super3 emetrà la 5a Gran Final Nacional del concurs Pica Lletres

Espartac Peran presentarà la Final del concurs que consisteix a lletrejar paraules en català i que s’emetrà l’11 de setembre a les 13 h al Canal Super3

La 5a Gran Final Nacional del concurs Pica Lletres 2013 segueix el camí encetat fa 4 anys amb la 1a Gran Final Nacional. Aquest esdeveniment reuneix els campions de totes les eliminatòries territorials celebrades prèviament, durant el curs escolar, i culmina la competició escolar 2012-2013.
Un any més, Pica Lletres demostra que és possible aprendre llengua a través del joc i de l’entreteniment. La bona acollida per part del professorat i de l’alumnat garanteix, sens dubte, l’èxit del concurs.
A més, l’esdeveniment compta amb el suport d’institucions com l’Institut d’Estudis Catalans, l’Institut d’Estudis Ilerdencs o La Paeria de Cervera, i algunes empreses privades que han col•laborat cedint alguns dels premis finals.
Produccions Audiovisuals Antàrtida és la productora que l’any 2006 va estrenar el format Pica Lletres a TV3, i que va ser presentat per Lluís Gavaldà. 8 anys després, Pica Lletres és ben present a la majoria de centres educatius del territori català.

Imatges:

Espartac Peran amb els concursants


Font de la informació :
Antàrtida
E-mail: info@antartida.tv
Web: www.antartida.com