Pica Lletres

Arrenca la nova temporada del concurs lingüístic més important de Catalunya!

El Pica Lletres arrenca aquest curs 2013-2014  la que serà la seva 8a edició. El concurs, un clàssic entre els alumnes de 3r d'ESO de tot Catalunya, inicia així una nova temporada en la qual participaran més de 10.000 alumnes de més de 150 centres. Durant tot el curs, diferents alumnes de tot Catalunya es prepararan per aconseguir ser el millor lletrejador o la millor lletrejadora el país. Per arribar a ser-ho, hauran de guanyar primer les respectives eliminatòries territorials que seran retransmeses per 16 televisions de la Xarxa de Comunicació Local.

Enguany el Pica Lletres, compta amb dues proves noves: El barbarisme intrús i La definició amagada, amb les quals es posaran a prova els coneixements i la intuïció dels participants.

Després de 8 anys de trajectòria i més de 100.00 participants, el Pica Lletres encara una nova temporada amb la vista posada a la 6a Gran Final Nacional que se celebrarà al final del curs escolar 2013-2014 i que reunirà els guanyadors de totes les eliminatòries territorials celebrades durant el curs.

Televisió de Catalunya va incloure el passat dia 11 de setembre la 5a Gran Final Nacional del Pica Lletres, dins de la programació del Canal Super3. La 5a Gran Final Nacional, presentada per Espartac Peran i enregistrada al Teatre de la Passió de Cervera, va reunir als campions de les eliminatòries territorials celebrades durant el curs escolar 2012-2013. 

Guillem Mirabent, alumne de l’Institut de Vic, va resultar guanyador de la 5a Gran Final del Pica Lletres, després de lletrejar correctament la paraula 'DACTILOCOMPOSICIÓ".

Imatges:

5a Gran Final Nacional


Guillem Mirabent, guanyador


Enllaços:

Pàgina oficial del Pica Lletres

Font de la informació :
Antàrtida
E-mail: info@antartida.tv
Web: www.antartida.com