Finalitzada la pel·lícula Segon Origen

Després d’intensos mesos de feina, Segon Origen està a punt per a ser estrenada. Durant les feines de postproducció es van fer "screenings" amb un jove públic anglès i us podem avançar algunes de les opinions que van sorgir després de veure el film

“Per a mi, la pel·lícula aconsegueix una de les pautes que haurien de seguir els films: fer-te pensar. El contrast entre el caos apocalíptic i l’amor vertader perllonga l’esperança cap al futur de la raça humana. En conclusió, una pel·lícula amb un concepte molt interessant.”

Ella Kirby BA, Cine y TV London College of Communication.

“El que més em va agradar de la pel·lícula va ser el tema "Natura VS Humanitat. Una visió sorprenent del que significa viure i del descobriment d'un mateix. Sense cap dubte, la recomanaria a un amic.”

Ava Cheraghi, BA Film & TV London College of Communication.

“A més a més, la posada en escena és espectacular –rodada a Catalunya– pots veure els camps rugosos i la calor que desprenen. Es veia tot tan bonic que feia que la destrucció es veiés més visceral i potent.”

Hannah, BA Film & TV London College of Communication.

“Hores després de sortir de la sala de cinema, encara tenia la pel·lícula Segon Origen en ment. El seu imaginari (la direcció de fotografia i la direcció d’art són fantàstiques) i la seva història s'havien resistit a sortir del meu cap.”

Siân Troote, BA English & Drama.

Imatges:

Alba i Dídac


Alba


Dídac petit i Alba


Font de la informació :
Antàrtida
E-mail: info@antartida.tv
Web: www.antartida.com