1a Gran Final Pica Lletres

El passat 16 de juny, va tenir lloc la 1a Gran Final del Pica Lletres al Teatre Poliorama de Barcelona.

24 participants, representants de 8 escoles d’arreu de Catalunya, eren els concursants d’aquesta final trepidant presentada per Lluís Gavaldà, cantant d’Els Pets.
El guanyador, Jan Palomeras del SES de Collbató, va rebre els premis de la mà del conseller de Cultura i Mitjans Audiovisuals, Joan Manuel Tresserras; concretament, un ordenador portàtil per ell i 3.000 € per la seva classe.

Durant el curs escolar, més de 800 alumnes de 3er d’ESO han concursat al Pica Lletres en diferents televisions locals d’arreu del territori. Ara, els guanyadors de cada zona han competit entre ells per poder-se endur el títol de Campió Nacional de lletrejar paraules en català.

Els finalistes representaven els següents centres: el Col•legi La Salle de La Seu d’Urgell, l’Escola Pia d’Olot, l’IES d’Almenar (Lleida), l’IES Joan Guinjoan i Gispert de Riudoms, IES Miquel Bosch i Jover d’Artés, el Col•legi Sant Marc de Sarrià (Barcelona), l’IES Les Planes de Santa Bàrbara (Terres de l’Ebre) i el SES Collbató. Les eliminatòries van ser emeses a Localia Televisió, Canal Blau Vilanova, el 9 TV de Vic, Lleida TV, Pirineus TV, Olot TV i a Canal Reus TV.

Imatges:


Enllaços:

Web del Pica Lletres

Font de la informació :
Antàrtida
E-mail: info@antartida.tv
Web: www.antartida.com