Bocamoll amb nens, edició especial durant l´estiu 2009

Els més petits de la casa van protagonitzar edicions especials del Bocamoll l´estiu passat.

Humor i moltes sorpreses en aquestes edicions especials estiuenques que van comptar amb la participació de Pep Plaza.

Durant l´estiu, el plató del Bocamoll va fer un canvi important i es va vestir de gala per rebre les caluroses nits d'estiu. Espartac Peran va compartir plató amb un socorrista molt especial, Pep Plaza, qui a través de les seves imitacions pretenia salvar els concursants en els moments que fes falta. Aquest programa d'entreteniment, que de dilluns a divendres tenia una durada de 25 minuts, va ampliar-se fins als 50 minuts. Aquestes gales es van emetre en el prime time de les nits d´estiu. La companyia Chapertons, de prestigi internacional, va posar a prova els concursants amb brillants actuacions amb la seva eina de treball, els pneumàtics.

Es van crear noves proves com el "Veritat o mentida", en la qual Pep Plaza es transformava en diversos personatges i explicava una història de la vida d'aquests i els més petits havien d'endevinar si era veritat o era una invenció de l'imitador.

També va entrar en joc la "Pluja de lletres": el públic llençava més de 400 pilotes de goma amb lletres i els concursants les havien de caçar amb unes xarxes. L'objectiu era acabar formant la paraula més llarga per aconseguir la màxima puntuació.

La prova de la companyia Chapertons (imaginació, humor, poesia i pneumàtics) arribava després d'un petit espectacle al plató. Els concursants havien d'estar molt atents a aquesta actuació per respondre, després, una pregunta relacionada amb l'actuació.

Ningú es quedava sense premi. Un iPod per a la primera parella que marxava; un iPod i una Wii per a la segona parella, i la tercera s'ho jugava tot a "On ho poso", prova que, si era ben resolta, els podia fer guanyar un viatge a qualsevol ciutat europea, acompanyats dels respectius familiars. A més, la tercera parella, pel fet d'arribar a l'"On ho poso" també s'emportava un iPod i una Wii.

Imatges:


Font de la informació :
Antàrtida
E-mail: info@antartida.tv
Web: www.antartida.com