Segona Gran Final Pica Lletres

La Segona Gran Final Pica Lletres 2010 es va celebrar el passat dijous 3 de Juny al Teatre Victòria de Barcelona amb gran èxit d’assistència i molta emoció.

Després de sis anys de trajectòria de la iniciativa, les xifres són espectaculars: més de 6.000 concursants, més de 62.000 escolars involucrats i un total de 1.018 enfrontaments entre centres. No hi ha cap altre esdeveniment amb les característiques de la Segona Gran Final Pica Lletres 2010 a tot Catalunya.

En aquesta edició hi participaven 13 alumnes de 13 centres diferents. L’Institut de Sant Esteve Sesrovires, l’Escola IPSI de Barcelona, l’Institut Miquel Biada de Mataró, l’Escola Pia de Vilanova i la Geltrú, l’Escola Maria Rosa Molas de Reus, l’Institut Les Planes de Santa Bàrbara, el Col•legi Episcopal de Lleida, La Salle de la Seu d’Urgell, l’Institut de Vic, el Col•legi Miquel Bosch i Jover d’Artés, l’Institut la Garrotxa d’Olot, l’Institut Montsoriu d’Arbúcies i l’Escola Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols.

El mestre de cerimònies, per segon any consecutiu, va ser el Lluís Gavaldà, cantant de Els Pets.

La guanyadora, Lídia Mourelo de l’Escola IPSI de Barcelona, va ser proclamada millor lletrejadora de Catalunya. Es va endur un ordinador portàtil i una estada de final de curs per practicar esports d’aventura amb tota la seva classe.

Imatges:

Segona Gran Final Pica Lletres


Segona Gran Final Pica Lletres


Segona Gran Final Pica Lletres


Lídia Mourel


Font de la informació :
Antàrtida
E-mail: info@antartida.tv
Web: www.antartida.com