El árbitro

El documental de Produccions Audiovisuals Antàrtida i Orio Produkzioak ha estat seleccionat per participar a la "PROGRAMACIÓ OFF" del BCN SPORTS FILM FESTIVAL 2011 (www.bcnsportsfilm.org).

La “PROGRAMACIÓ OFF” del BCN SPORTS FILM FESTIVAL 2011 és una nova iniciativa promoguda per la  FUNDACIÓ BARCELONA OLÍMPICA i l'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la distribuidora de continguts audiovisuals de temàtica esportiva NIKITA AUDIOVISUAL DISTRIBUTION.

Amb aquesta iniciativa, el Comitè Organitzador del BCN  BCN SPORTS FILM FESTIVAL vol donar visibilitat  –durant el període comprès entre el 20 de maig i el 20 de juny de 2011 –a totes les produccions que, tot i la qualitat artística, l'interès del tractament audiovisual proposat i la coherència de la temàtica triada, no podran ser programades en cap de les seccions oficials del "FESTIVAL ON" i que, tot i així, són considerades mereixedores de ser publicades..

Aquest objectiu es farà possible gràcies a SPORTFILM.TV (www.sportsfilm.tv), la primera i única plataforma on-line dedicada únicament a la promoció, la difusió, i la distribució de continguts audiovisuals de temàtica esportiva.

Produccions Audioviusals Antàrtida i Orio Produkzioak han produït aquest documental, en el qual podem observar per primer cop com és el dia a dia d’un àrbitre de futbol de primera divisió per dins.

Imatges:

Una imatge del documental


Font de la informació :
Antàrtida
E-mail: info@antartida.tv
Web: www.antartida.com