Miquel Gironès, de Cassà de la Selva, guanya la 3a Gran Final Pica Lletres 2011

La paraula que l'ha fet guanyar ha estat "zingiberàcies".

Amb el teatre Poliorama d'escenari i en Lluís Gavaldà, cantant de Els Pets, fent de mestres de cerimònies, s'ha celebrat la 3a Gran Final Pica Lletres 2011.

Hi han participat 13 alumnes de 13 centres diferents. Cadascun d'ells representava per una banda el seu centre i, per l'altra, la zona de Catalunya corresponent a la zona de cobertura de la televisió local que ha emès la fase prèvia de la competició. 

Després d'una competició molt disputada durant la qual els participants han mostrat un nivell altíssim, han quedat tres concursants: Aina Màrquez, de l'Institut Jaume Callís de Vic; Martí Sala, de l'Escola Pia de Caldes de Montbui i Miquel Gironès, del Col·legi La Salle de Cassà de la Selva, el qual s'ha alçat amb la victòria després de lletrejar correctament la paraula "zingiberàcies".

Si voleu veure el reportatge que han fet de la Gran Final la gent de l'Info K, cliqueu aquest enllaç, a partir del minut 7:29''.

I si cliqueu aquest altre enllaç, veureu un petit resum de la 3a Gran Final Nacional Pica Lletres 2011. Quina final!

Pica Lletres és una producció d'Antàrtida Produccions Audiovisuals, amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

 

Imatges:

Miquel Gironès, guanyador de la 3a Gran Final Pica Lletres 2011


Font de la informació :
Antàrtida
E-mail: info@antartida.tv
Web: www.antartida.com