·
·
  
   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI LA PRODUCTORA PRODUCCIONS CLIENTS 3D
 
NOTÍCIES
Inici > Notícies Antàrtida > Detall de la notícia
 

Pica Lletres

Arrenca la nova temporada del concurs lingüístic més important de Catalunya!

El Pica Lletres arrenca aquest curs 2013-2014  la que serà la seva 8a edició. El concurs, un clàssic entre els alumnes de 3r d'ESO de tot Catalunya, inicia així una nova temporada en la qual participaran més de 10.000 alumnes de més de 150 centres. Durant tot el curs, diferents alumnes de tot Catalunya es prepararan per aconseguir ser el millor lletrejador o la millor lletrejadora el país. Per arribar a ser-ho, hauran de guanyar primer les respectives eliminatòries territorials que seran retransmeses per 16 televisions de la Xarxa de Comunicació Local.

Enguany el Pica Lletres, compta amb dues proves noves: El barbarisme intrús i La definició amagada, amb les quals es posaran a prova els coneixements i la intuïció dels participants.

Després de 8 anys de trajectòria i més de 100.00 participants, el Pica Lletres encara una nova temporada amb la vista posada a la 6a Gran Final Nacional que se celebrarà al final del curs escolar 2013-2014 i que reunirà els guanyadors de totes les eliminatòries territorials celebrades durant el curs.

Televisió de Catalunya va incloure el passat dia 11 de setembre la 5a Gran Final Nacional del Pica Lletres, dins de la programació del Canal Super3. La 5a Gran Final Nacional, presentada per Espartac Peran i enregistrada al Teatre de la Passió de Cervera, va reunir als campions de les eliminatòries territorials celebrades durant el curs escolar 2012-2013. 

Guillem Mirabent, alumne de l’Institut de Vic, va resultar guanyador de la 5a Gran Final del Pica Lletres, després de lletrejar correctament la paraula 'DACTILOCOMPOSICIÓ".

 
 

 


 
             
 Tel.: +34 93 410 66 31
Fax: +34 93 410 95 87
 A/e: info@antartida.tv
C/ Balmes 205, 4t 1a
08006 Barcelona
Veure plànol d'ubicació
 

Inici
La Productora
Produccions
3D
Clients

 

Català
Español
English

Contacte
Mapa web

 
Facebook Youtube Twitter Flickr


Webs amigues | Enllaços útils

AVÍS LEGAL | © PORTA GASET SL

 
Puja
Puja