·
·
  
   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI LA PRODUCTORA PRODUCCIONS CLIENTS 3D
 
NOTÍCIES
Inici > Notícies Antàrtida > Detall de la notícia
 

COMENÇA EL RODATGE DE “SEGON ORIGEN”, DIRIGIDA PER CARLES PORTA

Rachel Hurd-Wood i Sergi López protagonitzen l’adaptació de "Mecanoscrit del segon origen"

ANTÀRTIDA i IPSO FACTO FILMS es complauen a anunciar-vos l’inici del rodatge de SEGON ORIGEN, l’esperada adaptació de l’obra de Manuel de Pedrolo "Mecanoscrit del segon origen". El projecte, iniciat per Bigas Luna, està dirigit per Carles Porta, productor i coguionista del film, qui compta amb una àmplia trajectòria com a escriptor i periodista.

Per donar vida als emblemàtics personatges de SEGON ORIGEN, Carles Porta comptarà amb l’actriu anglesa Rachel Hurd-Wood (El perfum, Peter Pan) que interpretarà a Alba, i els joves Andrés Bastista i Ibrahim Mané que donaran vida a Dídac en les diferents etapes (nen, jove) i que van ser seleccionats pel mateix Bigas Luna en un càsting on van participar més de 300 joves. Així mateix, la pel•lícula comptarà amb Sergi López (El laberinto del fauno; Harry, un amigo que os quiere), que interpretarà un enigmàtic personatge.

Amb guió de Bigas Luna, Carles Porta, Carmen Chaves i Ross Jameson, amb la col•laboració de David Victori i Marcel Barrena, la coproducció internacional SEGON ORIGEN ens trasllada en clau de ciència-ficció a un món totalment destruït, on l'amor entre els dos únics supervivents serà l'origen d'una nova humanitat. Es tracta d'una història universal d'aventures amb un missatge que també reivindica l'ecologia com a element essencial per a la segona oportunitat que permetrà a la humanitat començar de nou.

El rodatge, que va començar el 24 de febrer, es desenvoluparà a Lleida i a Tarragona durant 7 setmanes. Per recrear la Catalunya postapocalíptica, la producció compta amb un equip de FX encapçalat per Ben Sheperd (Harry Potter i el calze de foc, Big Fish), el director artístic Balter Gallart (El cuerpo, Los girasoles ciegos), així com el director de fotografia Albert Pascual (Jo sóc la Juani, El truco del manco) i el compositor anglès David Julyan (El truc final, Memento).

"Mecanoscrit del Segon Origen" és una novel•la escrita l'any 1974 per Manuel de Pedrolo amb més de 2.300.000 exemplars venuts. Tot un referent del gènere de la ciència-ficció i la pedra angular de la literatura catalana contemporània.

Sinopsi

Tota la humanitat s'ha esvaït. Els únics supervivents, Alba de 20 anys i Dídac de 10, viuen en un món completament arrasat. Per sobreviure en aquest planeta en runes hauran de començar de nou. Junts hauran de reconstruir no només les seves vides, sinó també la vida de tota la humanitat. Perquè quan tot sembla perdut, l'amor és l'únic manual de supervivència.

SEGON ORIGEN és una coproducció internacional d’Antàrtida i Ipso Facto Films (Regne Unit), la participació de Televisió de Catalunya i Televisión Española, i el suport de l'ICAA, l’ICO, l'ICEC, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, el programa Media, La Caixa, Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí, Fundació Sorigué, Fruites Font, Ekke i Acero Limpiador. La pel•lícula es rodarà en català i anglès.

Per a més informació contacteu amb WAW COMUNICACIÓ:


Núria Costa  Tel. 93 2955970 ncosta@workingatweekend.com
Àngels Pérez  Tel. 93 2955975 marketing@workingatweekend.com
Jose Tirado      Tel. 93 2955975    jtirado@workingatweekend.com

Alba i Dídac

 
 

 


 
             
 Tel.: +34 93 410 66 31
Fax: +34 93 410 95 87
 A/e: info@antartida.tv
C/ Balmes 205, 4t 1a
08006 Barcelona
Veure plànol d'ubicació
 

Inici
La Productora
Produccions
3D
Clients

 

Català
Español
English

Contacte
Mapa web

 
Facebook Youtube Twitter Flickr


Webs amigues | Enllaços útils

AVÍS LEGAL | © PORTA GASET SL

 
Puja
Puja