·
·
  
   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI LA PRODUCTORA PRODUCCIONS CLIENTS 3D
 
NOTÍCIES
Inici > Notícies Antàrtida > Detall de la notícia
 

Nou horari Bocamoll: De dilluns a divendres a les 13:20h

El Bocamoll torna amb moltes novetats.

Bocamoll, el concurs per als que tenen la llengua molt llarga, és un concurs que juga amb la llengua i la cultura catalana, i la cultura general amb una finalitat amena, lúdica i divertida. Els espectadors descobriran en aquesta nova temporada de tardor 2010 una sèrie de novetats molt interessants.

Tot i mantenir la mateixa melodia, s’han fet canvis de decorat i canvis de grafisme. La imatge moderna i viva és una de les característiques estètiques del concurs. No només hi haurà canvis visuals, sinó també temàtics. Cada 25-30 programes es podran veure programes amb continguts específics: alimentació, viatges, dones, aniversari 500 programes...

Presentat per Roger de Gràcia, el programa Bocamoll s´ha convertit en un referent dins de la graella de la tarda a TV3 i s´han rebut milers de cartes i correus electrònics amb peticions i anècdotes relacionades amb el programa. Sílvia Pons dirigeix Bocamoll, un concurs que es va posar en marxa el 10 de desembre del 2007. El programa juga, sobretot, amb la llengua i la cultura catalanes amb una finalitat amena, lúdica i divertida. Els concursants són d'edats i formació diferents i la procedència geogràfica i lingüística és molt variada, la qual cosa enriqueix el concurs. Un dels avantatges d’aquest espai és que els continguts són aptes per a un ampli perfil de concursants, i això permet una gran diversitat de participació.

Bocamoll

 
 

 


 
             
 Tel.: +34 93 410 66 31
Fax: +34 93 410 95 87
 A/e: info@antartida.tv
C/ Balmes 205, 4t 1a
08006 Barcelona
Veure plànol d'ubicació
 

Inici
La Productora
Produccions
3D
Clients

 

Català
Español
English

Contacte
Mapa web

 
Facebook Youtube Twitter Flickr


Webs amigues | Enllaços útils

AVÍS LEGAL | © PORTA GASET SL

 
Puja
Puja