·
·
  
   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI LA PRODUCTORA PRODUCCIONS CLIENTS 3D
 
NOTÍCIES
Inici > Notícies Antàrtida > Detall de la notícia
 

El árbitro

El documental de Produccions Audiovisuals Antàrtida i Orio Produkzioak ha estat seleccionat per participar a la "PROGRAMACIÓ OFF" del BCN SPORTS FILM FESTIVAL 2011 (www.bcnsportsfilm.org).

La “PROGRAMACIÓ OFF” del BCN SPORTS FILM FESTIVAL 2011 és una nova iniciativa promoguda per la  FUNDACIÓ BARCELONA OLÍMPICA i l'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la distribuidora de continguts audiovisuals de temàtica esportiva NIKITA AUDIOVISUAL DISTRIBUTION.

Amb aquesta iniciativa, el Comitè Organitzador del BCN  BCN SPORTS FILM FESTIVAL vol donar visibilitat  –durant el període comprès entre el 20 de maig i el 20 de juny de 2011 –a totes les produccions que, tot i la qualitat artística, l'interès del tractament audiovisual proposat i la coherència de la temàtica triada, no podran ser programades en cap de les seccions oficials del "FESTIVAL ON" i que, tot i així, són considerades mereixedores de ser publicades..

Aquest objectiu es farà possible gràcies a SPORTFILM.TV (www.sportsfilm.tv), la primera i única plataforma on-line dedicada únicament a la promoció, la difusió, i la distribució de continguts audiovisuals de temàtica esportiva.

Produccions Audioviusals Antàrtida i Orio Produkzioak han produït aquest documental, en el qual podem observar per primer cop com és el dia a dia d’un àrbitre de futbol de primera divisió per dins.

Una imatge del documental

 
 

 


 
             
 Tel.: +34 93 410 66 31
Fax: +34 93 410 95 87
 A/e: info@antartida.tv
C/ Balmes 205, 4t 1a
08006 Barcelona
Veure plànol d'ubicació
 

Inici
La Productora
Produccions
3D
Clients

 

Català
Español
English

Contacte
Mapa web

 
Facebook Youtube Twitter Flickr


Webs amigues | Enllaços útils

AVÍS LEGAL | © PORTA GASET SL

 
Puja
Puja